Süreyya Nihat Oral İlkokulu

Telefon : 0322 435 9421
WEB https://snoilkokul.meb.k12.tr
Adres : DÖŞEME MAH. 60022 SK. SÜREYYA NİHAT ORAL İLKOKULU BLOK NO 4 SEYHAN / ADANA
VİZYON : Vatana millete faydalı, laik, Atatürkçü, gelecekte insanın olduğu yerin en özel yer olduğunu yaşatacak, demokrasiye ve özgürlüklere inanan, çağdaş, modern, eleştirebilen ve sorgulayabilen genç nesiller yetiştirmek. Sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren, çevresinde bilim ve kültür merkezi olan, başarı düzeyi ile her geçen gün çıtayı yükselten, çevresindeki tüm okullara örnek olan bir eğitim yuvası olmak.
MİSYON : Geleceğe güvenle bakan, kendine güvenen, saygılı, yetenekli, bilgili, milli duygulara değer veren, sevgi, saygı, hoşgörü çerçevesinde, kendini ifade edebilen, özgürce düşüncelerini ifade edebilen, sorumluluklarının farkında olan, şiddete karşı bir tavır sergileyen, yaratıcı düşünceye önem veren, öğrendiklerini yaşamında uygulayabilen, demokratik, yeniliklere açık öğrenciler yetiştirmek. Ayrıca öğrencilerimizi Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda hayata hazırlamak, başarılarını arttırmaktır.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tekli
Saatler : 09.00 14.35
Isınma : Klima
Pansiyon :
Servis :
Ulaşım : Adana Merkez ilçelerden Çarşıya Gelen bütün araçlarla ulaşımı vardır.( Metro, Belediye Otobüsleri, Özel Halk Otobüsleri, Dolmuş)
Yerleşim Yeri : DÖŞEME MAH. 60022 SK. SÜREYYA NİHAT ORAL İLKOKULU BLOK NO: 4 SEYHAN / ADANA
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Adana / Seyhan Merkez
Kontenjan Bilgileri :